neděle 25. září 2016

Výstava v Dubči

Dnes jsme vyrazili na výstavu panenek do Dubče. Na výstavě nejsou jen panenky, ale i autíčka, a to poměrně zajímavá.

 Výstava je v špejcharu. Koho by nebavili ani panenky, ani autíčka, může si prohlédnout vnitřnosti této celkem zajímavé budovy. Stojí to za to.
V přízemí jsou k vidění spousty panenek. Několik sběratelek tam má moc pěkné modely, jak kupované, tak vlastnoručně šité nebo háčkované modely.
Výstava pokračuje do patra, kde jsou kromě panenek ještě vláčky a autíčka.

Všechno začíná stolkem plným mašinek. Jedna hezčí než druhá.


Následují dva stolky plné kamionů německých pivovarů. To je další pastva pro oči. Dá se koukat jednak na kamiony, jednak na značky piva.

Osobně se ani v jednom nevyznám, ale i tak jsem byl nadšen.

Výstava pak pokračuje dalšími kamiony, Téhle části dominuje mražené zboží.

Z dalších pokračování fotky nemám, autíčka byla buď v obalech nebo ve skříňkách a focení přes plexisklo nedává nejlepší výsledky.
Byla ještě k vidění auta hasičská - náznak je vidět vedle mrazírenských aut, veteráni a sbírka aut, se kterými jsme se potkávali ve východní Evropě - Volhy, Moskviče, Wartburgy, Trabanty, Škodovky a podobně.

Pokud byste chtěli na výstavu, je otevřená až do konce září. Pár detailnějších fotek mám v albu, ale je vždycky lepší si všechno prohlédnout vlastníma očima.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Pokud chcete přidat neanonymní komentář a nemáte vhodný účet, v poli Komentovat jako vyberte profil Název/Adresa URL a vyplňte svůj oblíbený nick. Některé prohlížeče si toto nastavení dokáží i zapamatovat.