pondělí 10. prosince 2012

Dobře utajený multitasking

Tenhle problém už popisovalo mnoho lidí s nejrůznějšími vysvětleními a teoriemi, ale mně moje žena konečně  otevřela oči.Potřebovali jsme se někam popovézt, já se oblékl, obul a čekal a čekal. Pak jsem to nevydržel, sebral pytel se smetím a vyrazil. Pytel jsem vrazil do popelnice, očistil auto a čekal a čekal.
Když dorazila moje nejdražší a řekla: „Vy chlapi prostě nezvládáte multitasking.“

Najednou mi to došlo. 
My chlapi prostě opravdu nezvládáme multitasking. Když řeknem, že se jede, tak tím myslíme, že se jede. Uděláme to, co je zapotřebí a jedem. 
Naše lepší polovičky se obléknou, přitom dají prádlo do pračky a uklidí několik poházených kousků. Pak se sbalí. Během balení přeházejí část obsahu kabelky, nakrmí kočku a z mrazáku vyndají maso na večeři. Po sbalení zkontrolují byt, že je všechno v pořádku. U toho ještě poklidí pár drobností. Když se dostanou k obouvání, mají za sebou spoustu práce.
A my vystátý důlek.

2 komentáře:

  1. :-)) tak já asi nezvládám multitasking, já připravím vše na odchod, namažu svačiny, uvařím čaj do termosky, rozsoudím pošťuchující se děti, nezapomenu na peníze, náhradní rukavice a jiné blbosti a pak spořádaně čekáme před výtahem..... na tatínka :-)který si musí jen vzít svoji ledvinu a klíče.... a stejně je vždycky poslední
    (příklad z doby, kdy děti byly malé, teď už se to kapánek zlepšilo)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ten seznam vypadá na slušný multitask.
      Tatínek má zřejmě blbě odhadnutou dobu, kdy začít balit ledvinku a klíče.

      Vymazat

Pokud chcete přidat neanonymní komentář a nemáte vhodný účet, v poli Komentovat jako vyberte profil Název/Adresa URL a vyplňte svůj oblíbený nick. Některé prohlížeče si toto nastavení dokáží i zapamatovat.