neděle 13. dubna 2014

Nadčlověk v modré zóně

Tak jsem v televizním zpravodajství shlédl rozhořčené poslance. Městská policie jim začala odtahovat auta.
Šlo o to, že donedávna strážníci respektovali cedulku, že auto smí parkovat u sněmovny. Nyní jim z kanceláře parlamentu potvrdili, že tahle cedulka parkovací kartu nenahrazuje a strážníci se začali činit. Nemá auto parkovací kartu, stojí u modrý čáry - odvézt.
Opravdu se bavím, jak si naši papaláši myslí, že smějí vše. Rozhořčení dostupuje vrcholu. Nejlepší byl bývalý policajt a "dopravní expert", který se specializuje na buzeraci motoristů, když pěst městské policie dopadla na něj.
Když tu výhodu chtějí, mohou si ji dát do zákona. Budu mít možnost si vážit těch, co pro to ruku nezvednou. Mají možnost se o tom domluvit s pražským magistrátem, tam jsou dost blbí na to, aby jim to přiklepli, sobě už nadělili. Nebo by si tu kartičku mohli i koupit, plat jim na to určitě stačí. Kdyby jim nestačil plat, mohly by stačit příspěvky na dopravu, tak malé nejsou.
Já musel na městskou policii jen proto, že jsem si novou parkovací kartu přelepil až 1. dubna a hned ve 4 ráno byl nějaký strážník aktivní. Karty se teď vydávají tak, že se platnost nepřekrývá a tak se "toleruje" nalepení nové o den dřív. Tohle je zapotřebí řešit dřív, než problémy pár nad lidí, co si myslí, že mohou vše.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pokud chcete přidat neanonymní komentář a nemáte vhodný účet, v poli Komentovat jako vyberte profil Název/Adresa URL a vyplňte svůj oblíbený nick. Některé prohlížeče si toto nastavení dokáží i zapamatovat.